perjantai 17. kesäkuuta 2011

Den den town ja muita ostospaikkoja

Eilen satoi koko päivän vettä, joten lähdimme taas ostoksille. Tällä kertaa suuntana Den den town Nambassa. Den den town on elektroniikka keskittymä, jonka kehuttiin sopivan ostospaikaksi nörteille. :) No, mepä viihdyimme siellä hyvin. Kaupat oli sijoitettu isomman kadun varteen, mutta kävelytiet oli katettu, jolloin sateessakin shoppailu onnistui. Kadun varrella oli mitä mielenkiintoisempia liikkeitä elektroniikasta ja figuureista, pornokauppoihin ja pelihalleihin. Figuurikauppa oli seillainen, joka myös ostaa niitä. Sieltä löysimme muutaman kivan naruto-hahmon lisää kokoelmiimme. Lisäksi löysimme taas kivoja koura-pelihalleja, jossa taas tuhlasimme muutamia jenejä. Ei tosin turhaan, sillä voitin yhden ihan kunnon palkinnon.

Matkalla Den den towniin löysimme 100 jenin kaupan. Kauppa, jossa kaikki siis maksaa 100 jeniä, Eli noin 90 senttiä. Sieltä löysimme ihan kivoja juttuja, kuten viuhkan, sakekuppeja ja kravatin. Näitä 100 jenin kauppoja on Japanissa kuulemma enemmänkin, mutta tämä oli ensimmäinen, jonka löysimme.

Den den town

Koiravaavi eläinkaupassa

Kissavaavi eläinkaupassa

Pupuvaaveja eläinkaupassa

Ihq-tytsyt, toinen automaatista alle eurolla, toinen kaupasta.

100 jenin kaupasta


Tänään meillä oli alun perin suunnitelmissä lähteä Kiotoon, mutta sinne oli luvattu kovaa sadetta, joten siirsimme reissua seuraavalle päivälle. Tänään lähdimme sitten käymään uudestaan Tenjimbashisujilla. Näimme sen nyt ihan uusin silmin, verrattuna siihen, kun ensi kerran kävimme siellä tokana täällä olo päiväna. Matkaan tarttui kotiin viemisiä siskoille ja muille. Kauppiaat auttoivat meitä mielellään ja olivat ihan innoissaan, kuulivat meidän olevan Finrandosta, jos sanoi Finland he eivät ymmärtäneet. :D

Kadulla kiertelyn jälkeen suuntasimme Umedaan etsimään Citibankia. Mastercardini ei toiminut oikein muilla automaateilla, missä olisi pitänyt, joten ajattelimme kokeilla Citibankia, jossa sanottiin sen ainakin toimivan. Tosiaan rahamme alkoivat jo olla loppu, joten sopiva automaatti oli siis jo löydettävä, sille muuten iskisi paniikki. Täällä on ihmeelliset lait pankkiautomaateille. Ne ovat yleensä suljettuna öisin, viikonloppuisin ja pyhinä. Umedaan saavuttua ajattelin testata vielä yhtä Seven-elevenin automaattia ja sehän toimikin! Jee, saimme siis lisää rahaa. Nyt pärjätään loppuaikakin. Alunperinkin suunnitelmamme oli vaihtaa Suomessa osa rahoista ja nostaa täällä sitten lisää, mutta rahan nostaminen pitkittyi automaatti-ongelmien takia.

Maailmanpyörä Umedassa

Limukoneita

Tällasia ja muita pikkupakuja on kaikilla

Umedasta joltakin ravintolakadulta

Huomenna koitamme heti aamusta lähteä Kiotoon. Sinne pääsee junalla ja junasta riippuen matka kestää noin puolisen tuntia tai siitä ylöspäin. Hintaa matkalla on 500 jenistä ylöspäin. Me koitamme etsiä halvimman ja hitaimman junan, jotta voimme katsella samalla maisemia.

Aikaa touhuta meillä on vielä 5 päivää. Olemme ajatelleet vielä käydä siis Kiotossa, Narassa, Mino Parkissa, kirpputorilla ja Tiedemuseossa, muun ajan sitten vietämme kaupungilla pyörien.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti