keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Namba BicCamera, Kaiyukan ja Umedan kaksoispilvenpiirtäjä

Eilen illalla lähdimme vielä käymään Nambassa ostoskeskus BicCamerassa. Kauppakeskus oli jonkin verran pienempi kuin Umedan Yodobashi Camera, mutta valikoima oli suht samanlaista. Sieltä mukaan lähti kuulokkeet ja jotain pikku-härpäkettä. Illalla kävimme hyvissä ajoin nukkumaan, sillä seuraavana aamuna oli lähtö yhteen maailman suurimmista akvaarioista, Kaiyukaniin.

Kaiyukaniin pääsimme suoraan yhdellä metrolla ja metromatka maksoi noin 2,5€. Metroasemalta suunnitus akvaariolle oli suhteellisen helppoa, sillä akvaarion vieressä on jättimäinen maailmanpyörä. Akvaarion sisäänpääsymaksu on 2000 jeniä, eli 17€. Akvaario oli hieno ja suuri, mutta se ei ollut ihan niin upea kuin odotimme, tosin odotuksemme saattoivat olla aika korkeat. Olihan se ihan vaikuttava kaikkine valtavine kaloineen ja kilpikonnineen ja meduusoineen. Akvaariolla meistä otettiin kuva, jonka sai sitten myöhemmin ostaa. No, meillä oli tänään vuosipäivä, joten poseerasimme kuvassa sydänkoristeen kanssa ja tottahan toki meidän oli ostettava kuva matkamuistoksi vuosipäivän kunniaksi.

Kaikista parasta akvaarion lähistöllä oli kuitenkin viereinen pikku-ostari. Siellä oli ihania kauppoja ja ravintoloita. Ehdottomasti käymisen arvoinen paikka esim. matkamuistojen kannalta. Löysimme sieltä ihanan kaupan, jonka hyllyt olivat pullollaan erilaisia pikkuesineitä ja figuureja Disney-hahmoista NARUTOON! Olemme etsineet kyseiseen anime-/mangasarjaan liittyviä esineitä hullun lailla vailla tulosta. Tästä kaupasta lähtikin kassillinen tavaraa mukaan ja rahaakin kului onneksi vain noin 40€ verran. Löysimme myös ihana kaupan, jossa oli matkamuistoiksi sopivia esineitä, kuten seinäkankaita, viuhkoja, aurinkovarjoja jne. Mukaan lähti seinäkangas ja hattu.

Akvaario

Akvaario

Akvaario

Akvaario

Akvaario

Akvaario

Akvaario

Akvaario

Akvaario

Akvaario

Akvaario

Akvaario


Adidas-kenkien pienoismalleja :)

Naruto-hahmoja

Narutoa

Seinakangas matkamuistoksi

Hattu

Kaloja akvaarion kaupasta

Ihana kuppi matkamuistoksi akvaariosta
Akvaariovierailun ja ostarikierroksen jälkeen suuntasimme takais hotellille päin, nälkäkin oli jo kova. Mieleni teki kovasti kare raisua, eli curry riisiä, ja suuntasimme innoissamme erääseen curry-paikkaan. Mutta suruksemme paikka olikin mennyt remonttiin. Sitten kiertelimme hotellimme lähistöllä ja löysimme toisen vastaavan ruokapaikan. Ruokapaikkaan piti kiivetä pienen pienet kierreportaat kadulta, sitten sukellettiin pikku-ovesta sisään ravintolaan, jossa raikuikin jo iloiset japanilaiset huudahdukset. Tilaaminen sujui kivuttomasti, kun saimme eteemme kuvalliset menut. Ruoka oli maittavaa ja annos hyvän kokoinen. Kokki-mies kyseli uteliaana syömisemme jälkeen "maistuiko ruoka", "mistä olemme kotoisin" jne. Se oli mukavaa.

Tässä välissä menimme hotellihuoneeseen hieman lepäämään, jotta jaksaisimme illalla lähteä käymään Umedassa eräässä mahtavassa pilvenpiirtäjässä. Sinne löytäminen olikin hieman hankalaa, mutta lopulta löysimme alikulkutunnelin, joka johti Umeda Sky Buildningille. Myös huipulle pääseminen oli hankalaa, sillä yritimme sitä aluksi toimistopuolelta. Eli oikea sisäänpääsy näköalapuolelle on East-puolelta. Matkasimme kerrokseen 39. hissillä hujauksessa. Sieltä jatkoimme rullaportaita eteen päin. Lopulta löysimme lippuluukun, josta ostettiin liput kattokerrokseen. Kattokerron on erittäin suosittu varsinkin nuorten japanilaisten pariskuntien kuhertelupaikkana. Siellä mekin sitten seisoimme Umedan yllä. Näköalat olivat huikeat.

Umeda Sky Buildning

Umeda Sky Buildning

Umeda Sky Buildning


Umeda Sky Buildning

Umeda Sky Buildning
 

2 kommenttia:

  1. Waude Wau..päheen näköstä!


    muutama kilo tavaraa jo teil ostettuna


    T:haksu :D PITÄKÖÖ KIVVOO !

    VastaaPoista
  2. Näyttää ihan mielettömältä! Lueskelin tässä teidän koko blogin ja kuullostaa sieltä että teillä on ollut hauskaa. Mahtavaa loppu honeymoonia ;) - Aino

    VastaaPoista